Η Υγεία μας σήμερα

Η υγεία μας σήμερα δεινοπαθεί. Οι μισοί άνθρωποι υποφέρουν από ρευματο - αρθριτικά και οι άλλοι μισοί, από κάποια άλλη βασανιστική αρρώστια, όπως είναι η αλλεργία, ο θυροειδής, το ζάχαρο κτλ. Ένας στους τρείς πεθαίνει από καρκίνο και οι υπόλοιποι δύο από καρδιοπάθειες και εγκεφαλικά. Όλοι σχεδόν οι άνθρωποιζουν με χάπια και ενέσεις. Ο φυσιολογικός γαλήνιος θάνατος πάνω από τα 100 είναι σπάνιος. Ο μέσος όρος ζωής, που αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια, οφείλεται κυρίως στη μείωση της παιδικής θνησιμότητας λόγω μεγάλης μείωσης των γεννήσεων.

Γιατί και πως αρρωσταίνουμε ?

Δεν πρέπει να απορούμε γιατί είμαστε άρρωστοι, αλλά για το πως κατορθώνουμε και επιβιώνουμε με τον αφύσικο και ανθυγιεινό τρόπο ζωής που ζούμε. Ας μην ξεχνάμε ότι σήμερα οι περισσότεροι άνθρωποι καπνίζουν και η διατροφή τους είναι φρικτή, τρώνε καθημερινά κρέας, το οποίο αποδεδειγμένα προκαλεί καρκίνο, καρδιοπάθειες και άλλες αρρώστιες. Γιατί όλα αυτά; Γιατί δεν υπάρχει προληπτική ιατρική. Η ιατρική που εφαρμόζεται σήμερα παγκοσμίως καταπολεμά τα συμπτώματα των ασθενειών χωρίς να απομακρύνει την αιτία, που είναι η ανθυγιεινή ζωή που γεννά τα συμπτώματα. Έτσι η αρρώστια μετατρέπεται σε μια Λερναία Ύδρα, ένα κεφάλι που κόβουμε ( μια αρρώστια εξουδετερώνουμε ), δύο κεφάλια ( δύο αρρώστιες ) εμφανίζονται σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός μας. Αυτό συμφέρει και την εμπορευματοποιημένη Ιατρική.

Αποτέλεσμα: Οι ασθενείς δολοφονούνται μαρτυρικά στα σύγχρονα νοσο - θανατο -κομεία και οι φαρμακοβιομηχανίες και οι μεγαλογιατροί θησαυρίζουν. Ως πότε;

Η στατιστική υπηρεσία μας πληροφορεί ότι η καθιερωμένοι Ιατρική αποτελεί παγκοσμίως την κυριότερη αιτία ασθενειών και θανάτων.

Στοιχεία για αυτό το θέμα στο www.lef.org

Στην Ελλάδα κάθε 30 Έλληνες χάνουν τη ζωή τους και εκατοντάδες άλλοι αρρωσταίνουν βαριά από λανθασμένη ιατρο - φαρμακευτική αγωγή ( ιατρο - γενείς - αρρώστιες ). S.O.S.: Κάθε ιατρική διάγνωση να ελέγχεται τουλάχιστον από τρείς άλλες διαγνώσεις. Να προηγούνται οι φυσικές θεραπείες. Στην απελπιστική κατάσταση που βρισκόμαστε σήμερα, τη σωτηρία μάς την προσφέρει η φυσική υγιεινή και φυσική θεραπεία των ασθενειών.