Το θαύμα του φυσικού - οικολογικού τρόπου ζωής

Η υγεία μας εξαρτάται από το αίμα μας και το αίμα μας από τη διατροφή - διαβίωση. Ο οργανισμός μας κάθε 120 ημέρες αλλάζει ολοσχερώς το αίμα μας, οπότε εάν εφαρμόσουμε υγιεινή διατροφή - διαβίωση μπορούμε σε 120 ημέρες να αποτοξινώσουμε το αίμα μας, να θεραπευτούμε από τις αρρώστιες και να σώσουμε τη Ζωή μας.

Είστε αδιάθετος, άρρωστος; Πάρτε αμέσως τα εξής πρακτικά μέτρα: 1) Ξεκούραση στην εξοχή, στη Φύση, μακριά από τα καυσαέρια. 2) Εσωτερική κάθαρση με υποκλυσμούς. 3) Νηστεία, φρουτοδίαιτα, υγιεινή διατροφή. όταν δεν τρώμε, όταν ο οργανισμός μας, δεν εργάζεται για την πέψη των τροφών, τότε εργάζεται για την αποτοξίνωση και τη θεραπεία των ασθενειών.

Ο Ιπποκράτης είπε: "Για να θεραπεύσετε έναν άρρωστο πρέπει να τον υποβάλλετε σε νηστεία".

Όταν ένα ζώο αρρωστήσει, δεν τρώει, νηστεύει ενστικτωδώς και αυτοθεραπεύεται. Με τη νηστεία όλα τα όργανα του σώματος μας, καρδιά, συκώτι, νευρά κτλ. αυτοκαθαρίζονται και αυτοθεραπεύονται.

Με τη νηστεία ο οργανισμός μας κάνει εσωτερικές εγχειρήσεις και αυτοθεραπεύεται χωρίς νυστέρι, χωρίς ιατρικά σφάλματα, φακελώματα, ξεπούλημα περιουσιών κτλ.

Εάν ξεκινήσετε αυτόν τον τρόπο αυτοθεραπείας εντός ολίγων ωρών θα νιώσετε βελτίωση. Μέσα σε ένα μήνα θα έχετε ξεπεράσει τα προβλήματα. Εάν συνεχίσετε, θα είστε υγιείς για πάντα.

Η υγεία και η ευτυχία είναι οι φυσικές μας καταστάσεις. Η φύση μας αγαπά, θεραπεύει ιατρογενείς και ανίατες αρρώστιες. "Φύσις Νόσων Ιατρός" - Ιπποκράτης. Ιδού η αποδείξεις